OM OSS

Om oss

Kvalitet, trygghet, transparens och att alltid hålla löften

För att kunna säkerställa att vi har ett högt engagemang för varje konsult vi jobbar med har vi begränsat antalet samarbeten. Vi begränsar oss för att kunna erbjuda en god tillgänglighet till er vi jobbar med. Det ska alltid vara enkelt att få tag på oss innan, under och efter avslutade uppdrag.

Genom att vi har mer tid i varje samarbete kan vi erbjuda våra konsulter ett mer individanpassat uppdrag. Vi hjälper hela vägen till mål: hitta boende, fixa hyrbilen och allt annat du tycker är viktigt under tiden för ditt uppdrag. Vi jobbar för er i vården och vårt jobb är att säkerställa att du får arbeta med rätt förutsättningar på dina egna villkor.   

Vi har inte ambitionen av att vara störst utan för oss är det viktigare med hur vi uppfattas av våra kunder, konsulter och medarbetare. Vi vill att REBE ska vara synonymt med kvalitet, trygghet, transparens och att vi alltid håller våra löften.

REBE grundades under 2023 med övertygelsen om att det finns mycket att tillföra konsultbranschen i vården. 

9,2
i snittbetyg från våra konsulter
"Kan Starkt rekommendera. Har inga tidigare erfarenheter av bemaningsbolag då detta var mitt första uppdrag, men jag har sedan dag ett känt mig trygg och sedd som konsult. Kommunikationen har varit snabb och smidig. Bolaget har varit mycket omtänksamma och måna om att jag som konsult ska ha det bra. De har ordnat med tansportmedel enligt önskemål, boende enligt önskemål och följt upp att allt har gått bra. Förutom ett otroligt bra bemötande och snabb återkoppling så kommer de ihåg små detaljer som födelsedag vilket känns otroligt fint. De har bra avtal och löner, som sagt jag kan stark rekommendera!!!"
Isabella
Sjuksköterska
Det här står vi för

Vad är en bra arbetsgivare?

På REBE värdesätter vi etiska principer och beteenden som formar vår arbetsmiljö och företagskultur. Vi strävar efter att skapa en arbetsplats präglad av respekt, integritet, professionalism och rättvisa.

Vi behandlar alla med värdighet och främjar mångfald och inkludering, vilket skapar en miljö där alla känner sig värderade och respekterade. Vi visar förståelse och ödmjukhet inför andras situationer och erfarenheter, vilket bidrar till en stöttande och inkluderande arbetsplats.

Ärlighet och ansvar är centralt för oss. Vi värdesätter integritet i alla våra handlingar, vilket innebär att vi alltid talar sanning och tar ansvar för våra misstag. Genom att vara transparenta och ansvarstagande skapar vi förtroende och tillit inom vårt team och med våra kunder.

Vi strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster och överträffa kundernas förväntningar. Genom att följa våra värderingar och upprätthålla professionalism i vårt arbete, representerar vi stolt REBE. Vår arbetsplats är säker och trygg för alla. Vi prioriterar säkerhet och välbefinnande genom att noggrant följa säkerhetsriktlinjer och rapporterar eventuella avvikelser.

Vi ser misstag som möjligheter till lärande och förbättring. På REBE uppmuntrar vi en kultur där misstag ses som en del av den mänskliga erfarenheten. Vi förväntar oss att alla medarbetare tar ansvar för sina misstag, lär sig av dem och arbetar för att korrigera dem, utan rädsla för repressalier.

Genom att följa dessa principer bidrar vi till att REBE blir en fantastisk plats att arbeta på. Vi förväntar oss samma engagemang från alla som jobbar med oss. Välkommen att bli en del av vårt team!

mision & vision

Att bli ett självklart val

Genom att förena vår vision och mission strävar vi efter att inte bara nå våra långsiktiga mål utan också säkerställa att vår dagliga verksamhet kontinuerligt främjar en positiv och utvecklande arbetsmiljö för vår personal. Vi vill vara ledande inom bemanning, inte genom att vara störst utan genom att erbjuda kvalitet och kontinuitet, samtidigt som vi alltid prioriterar våra medarbetares behov och välmående.

Vår Vision

"Vi strävar efter att vara det självklara valet inom bemanning, där både våra konsulter och kunder upplever oöverträffad kvalitet, trygghet och transparens."

Vår mision

"Vi arbetar för att skapa en arbetsmiljö där sjuksköterskor och vårdpersonal kan sätta sina egna villkor. Vår mission är att vara en god arbetsgivare som alltid prioriterar våra medarbetare."

Joina vår community av konsulter i vården!

Vår community är till för er som arbetar i vården och letar nya utmaningar och uppdrag. Här kan du prata med andra och dela erfarenheter och upplevelser men också prata direkt med oss via Facebook Messenger. Länk till vår grupp hittar du nedanför.